2024. április 19. péntek
Emma
6.11°C

Ételízesítős tubusokba rejtette a kábítószert egy bűnbanda

Ételízesítős tubusokba rejtette a kábítószert egy bűnbanda, amelynek tagjait Szombathelyen fogták el - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a pénteki elfogásról beszámolva azt írta, a drogterjesztéssel foglalkozó csoport 2021-től rendszeresen - közreműködők igénybevételével - nagy mennyiségben árusított különféle tiltott anyagokat.

 

Az elfogás után a nyomozók átkutatták a bűnbanda tagjainak lakásait, és több százezer forint készpénzt, nagyobb mennyiségű kábítószergyanús anyagot, mobiltelefonokat, valamint a kábítószer eladásához és fogyasztásához szükséges eszközöket foglaltak le. Az egyik elfogott férfi csornai házában lőszereket és fegyvert is találtak, amelyek tartására nem volt engedélye.

 

A dílerek a továbbértékesítésre szánt drogot majonézes és piros arany ételízesítős tubusokba is elrejtették, mert azokat az egyik büntetés-végrehajtási intézetbe akarták bejuttatni - ismertették.

 

Az akcióban három embert fogtak el, és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították őket. A nyomozók egy 35 éves csornai férfit és egy 24 éves sobori nőt kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt, míg egy 64 éves gencsapáti nőt kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanújával hallgatták ki - olvasható a rendőrségi közleményben.

 

Infokarcag

Közösség

Elérhetőség

cím
Karcag Televízió
Pengő Ferenc
5300 KARCAG SZENT ISTVÁN SGT 17

Mobil
+36 30 223-8844
Email
karcaghir@gmail.com
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság,

1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.

  +36 1 457 7100

Keresés