A harminc éves családi vállalkozás a modernizációs programjához kétszázmillió forintos költségvetési támogatást kapott. Ennek fejében a cég garanciát vállalt arra, hogy hatvan munkahelyet megtart. A fejlesztéssel a magyar vállalkozás képessé vált olyan gluténmentes termékek előállítására, amelyekkel Kelet- Magyarországtól egészen Románia nyugati feléig lefedi a piacot.
SZIJJÁRTÓ PÉTER, külgazdasági és külügyminiszter: Erős, magyar tulajdonban lévő vállalatok, vállalkozások szükségesek ahhoz, hogy a magyar élelmiszeripar stabil alapot biztosítson számunkra az élelmiszerellátás biztonsága tekintetében. Ugyanakkor azt is bizonyította szerintem az elmúlt néhány év, hogy nemzetközi összevetésben is kifejezetten modern, kifejezetten innovatív a magyar élelmiszeripar és hogy a nehéz időszakokban is jól helytállt, azt mutatja az a tény, hogy még 2020-ban is, a világjárvány évében is azon kevés ágazat közé tartozott, amely növelni tudta a teljesítményét.
Infokarcag