LAKÓHÁZTŰZ JÁSZDÓZSÁN

kedd, 10 szeptember 2024

Tragikus tűzeset történt Jászdózsán.

Egy lakóházban csaptak fel a lángok, amely az eset során lakhatatlanná vált. Az ingatlanban a tulajdonos bent tartózkodott, amikor a tűzeset zajlott.

Ennyi maradt a jászdózsai házból. A tető teljesen leégett, de jelentős károk keletkeztek mind a négy helyiségben. A százhúsz négyzetméteres családi ház oltásában a jászberényi és a hevesi hivatásos-, valamint a jászárokszállási önkormányzati tűzoltók vettek részt.

NÉMETH ÁDÁM, szóvivő, vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság:
- Kiérkezésünk előtt egy környéken lévő elzárta a gázt az ingatlanban, az áramtalanítást viszont már a tűzoltók végezték el. Az egységek négy vízsugár segítségével fékezték meg a lángokat.

A szomszédok értesítették a katasztrófavédelmet, akik megkísérelték kihozni az égő házból annak tulajdonosát, egy 50 év körüli hölgyet. A helyiek úgy tudják, a tűz a konyhában keletkezhetett.

RÉDEI ILONA:

- Én azt sem tudom, hogy honnan indult, azt mondta valaki, hogy a konyhából és egy ötven körüli hölgy lakott itt és fölcsaptak a lángok és égett az egész tetőszerkezet.

Az égő házból végül a tűzoltók hozták ki a hölgyet. Információnk szerint a nő meghalt a tűzeset során. A tűz keletkezésének okát a katasztrófavédelmi igazgatóság tűzvizsgáló szakértő bevonásával vizsgálja.

Read 13 times