Ovis hírek

A fejlesztés célja a Karcag, Kinizsi utca 46. szám alatti Madarász Imre Egyesített Óvoda 94 férőhelyes Kinizsi utcai óvodájának felújítása.

KOBAKCSALOGATÓ

vasárnap, 24 július 2022

A „Kobakcsalogató\" Logikai-matematikai komplex tehetségfejlesztő program” elnevezésű nyertes pályázat 2021. július és 2022. júniusa között valósult meg Madarász Imre Egyesített Óvoda Takács Péter utcai óvodájában.

Nagy Tiborné intézményvezető-helyettessel beszélgettünk a Táncsics 17-es oviban a Föld napja alkalmából szervezett ünnepségen.

PÜNKÖSDÖLŐ

vasárnap, 24 július 2022

A Táncsics 17-es Óvodában Kovácsné Laczikó Júlia Tímeával beszélgettünk arról, hogyan készültek a pünkösdölőre, amit két év után újra megtarthattak a szülők örömére.

A Jókai úti Óvodában a Legyen neked is konyhakerted program keretében a gyerekek a héten elvetették a magokat. A programról Romhányi Sándorné tagóvoda-vezetőt kérdeztük.

Nyárnyitogató - gyermeknapi családi délutánt tartottak a Zöldfa utcai Óvodában. A részletekről Harsányiné Szabó Ilona tagóvoda-vezetővel beszélgettünk.

Az eseményen beszédet mondott Szepesi Tibor polgármester, aki üdvözlendőnek tartja, hogy ez az óvoda is elérte a 40 éves évfordulót. Az, hogy itt lehetünk, az egy másik közösségnek köszönhető, hiszen valaha a SZIM gépgyár közösségének kiszolgálására épült ez az óvoda, amely biztosította a cégnél dolgozók gyermekeinek óvodai ellátását. Mindig is fontos volt, hogy a város óvodáit fejlesszük és az, hogy olyan épületekben töltsék a gyermekek első közösségi éveiket, amelyek meghatározóak lesznek utána egész életükben. – mondta el beszédében a városvezető, aki gratulált a 40. születésnak alkalmából a teljes óvodai közösségnek.