Megyei hírek

Az ügyben 2021. augusztus 2-án emelt vádat a Karcagi Járási Ügyészség. A Karcagi Járásbíróság 7 tárgyalást tartott, majd az utolsón, 2023. március 22-én ítéletet hozott.

A MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. Szolnokon is bevezeti a házhoz menő konyhai zöld- és élelmiszer-hulladék gyűjtését. Nézzük a részleteket.

Svédasztal, akárcsak a szállodákban. Ezt a közétkeztetésben új módszert tesztelik a szolnoki Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában, mely az egész vármegyében egyedülálló.

A Magyar UFO kutatók közösségi oldalának csoportjában tettek közzé egy érdekes bejegyzést, mely szerint Tiszaföldváron lencsevégre kaptak egy, az égen lassan mozgó, szivárvány színű tárgyat.

Autizmusa miatt nem bírja az erős hangokat az a szolnoki fiú, akire a szendvicse miatt kiabált rá a buszsofőr, amikor felszállt a buszra édesanyjával. A fiú a kiabálástól pánikrohamot kapott.

Hóágyú segítségével havat varázsoltak Szolnokon.

Az Országos Mentőszolgálat által alapított \"Életmentő Pont\" lett a KÖTIVIZIG. Ezentúl defibrillátorral is segíthetnek a bajbajutottakon.