Megyei hírek

A Mezőtúri Járási Ügyészség 3 rendbeli emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt állított bíróság elé egy 67 éves mezőtúri férfit.

Az „Árvízi biztonság növelése a Közép-Tisza völgyben” című, KEHOP-1.4.0-15-2021-00030 azonosító számú projekt keretében számos bruházás valósult meg a Közép_Tisza völgyében.

Több mint egymilliárd forintos támogatásból két és fél év alatt építették át iskolává a korábbi Járásbíróság épületét Jászapátin.

A Jászberényi Járási Ügyészség lopás bűntette miatt emelt vádat azzal a 25 éves jászkiséri férfivel szemben, aki egy Jászapátin lévő imaház perselyéből lopott.

A Tiszafüredi Járási Ügyészség lopás és pénzmosás bűntette miatt emelt vádat két abádszalóki férfivel szemben, akik közül a pénzmosással vádolt többszörös visszaeső férfire fegyház várhat.

Halálra verte haragosa kutyáját két huszonéves Jászladányban, első fokon végrehajtandó börtönre ítélték őket. A nyugalom megzavarására alkalmas tudósítás következik.

A Szolnoki Törvényszéken megkezdődött a bíróság előtti bizonyítási eljárás abban a büntetőügyben, melyben egy 35 esztendős fiatalembert édesapja megfojtásával vádol a vármegyei főügyészség.