Sulis hírek

Ünnepi istentisztelettel megkezdődött a magyar református középiskolák 25. találkozója.

BALLAGÁS A REFIBEN

vasárnap, 24 július 2022

Fennállásának 26. tanévében három nyolcadikos osztály 69 diákja vett búcsút a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola és Talentum Óvoda ballagási ünnepségén az alma matertől és tanáraiktól.

A Györffy István Katolikus Általános Iskola tanévzáró ünnepségén városi és iskolai díjakat is átadtak a legkiválóbb sportolóknak és a legszorgalmasabb tanulóknak.

BALLAGÁS A GYÖRFFYBEN

vasárnap, 24 július 2022

A Györffy István Katolikus Általános Iskola két végzős osztálya szombaton vett búcsút az alma matertől, az iskola tanulóitól, tanáraitól.

A tehetséggondozás már alsóban is fontos a Györffy István Katolikus Általános Iskolában. Igen szép eredményeket érnek el diákjaik. Kovács Máté harmadikos diák matematikából jeleskedett.

DARABOS LEHEL SIKEREI

vasárnap, 24 július 2022

A Györffy István Katolikus Általános Iskolában Darabos Lehellel beszélgettünk, csak most nem a makettekről, hanem a matematikáról, hiszen ebben ért el nagyon szép eredményeket.

KÓNYA CSABA SIKEREI

vasárnap, 24 július 2022

Kónya Csabával, a Karcagi Nagykun Református Gimnázium kilencedikesével beszélgettünk a tanévben elért sikereiről.

Véget értek az emelt szintű szóbeli érettségik, csütörtökig több mint 66 ezren vizsgáztak 134 tárgyból. Az érettségi hétfőn a középszintű szóbeli vizsgákkal folytatódik.

A Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kiskulcsosi Általános Iskolai Tagintézményében egy nyolcadikos osztály vett búcsút péntek délután az iskolától.

A Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kováts Mihály Általános Iskolai Tagintézményében két nyolcadikos osztály vett búcsút péntek délután az iskolától, a tanáraiktól és kisebb társaiktól.