Sulis hírek

Több mint 71 ezer diák írta meg a 2023-as középiskolai központi felvételit. Az első visszajelzések szerint a magyar nyelv és irodalom feladatsora nem volt nehéz, de a matematikával sok felvételizőnek meggyűlt a baja.

A Déryné Kulturális Központban tartotta szalagavató ünnepségét a Szentannai Sámuel Református Gimnázium, Technikum és Kollégium három végzős osztálya.

ISKOLAŐRÖK

szerda, 07 szeptember 2022

Az iskolaőrök is beültek az iskolapadba, Mozgalmas napokat éltek meg a Jász-Nagykun-Szolnok megyei iskolaőrök.

Tanévkezdési körképünket most a Györffy István Katolikus Általános Iskolában folytatjuk. Kovács Miklósné igazgatóval beszélgettünk.

A Györffy István Katolikus Általános Iskolában rendben indult el szeptember 1-jén a 2022/23-as tanév. A részletekről Kovács Miklósné igazgatóval beszélgettünk.

A Karcagi Nagykun Református Általános Iskola és Talentum Óvodában Földváriné Simon Ilona igazgató asszony arról tájékoztatott bennünket, hogy rendben indult el a 2022/23-as tanév mind az iskolában, mind az óvodában.

Zökkenőmentesen indult a 2022/23-as tanév a KÁAMI Kováts Mihály Általános Iskolai Tagintézményében - tudtuk meg Karas Elvira tagintézmény-vezetőtől.

Reggel becsengettek az iskolákban, megkezdődött a 2021/2022-as tanév a köznevelésben mintegy 1,2 millió diák számára.

A Szent István király Római Katolikus Templomban tanévnyitó szentmisével kezdődött a Szent Pál Marista Általános Iskola 288 diákjának (ebből 43 elsősnek) és a pedagógusoknak a 2022/23-as tanév.

Tanévnyitó Kiskulcsoson

csütörtök, 01 szeptember 2022

A KÁIAMI Kiskulcsosi Általános Iskolai Tagintézményében az eső miatt a tantermeikben hallgatták meg az iskolarádión keresztül Plósz Csilla intézményvezető tanévnyitó gondolatait a diákok, pedagógusok és a szülők.