CSECSEMŐVEL BORULT ÁROKBA EGY AUTÓ

hétfő, 30 szeptember 2024

Valószínűleg a nedves csúszós út miatt borult

a feje tetejére egy autó Kaba és Püspökladány között. A balesetben egy anyuka és csecsemő is megsérülhetett.

Lesodródott az útról és árokba csapódott egy autó Püspökladány és Kaba között a 4-es főút 186-os kilométerénél. A gépjármű a baleset következtében a tetejére borult. A helyszínen a püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanítottak a járművet. Mentőket is riasztották a balesethez. Az autóban hárman utaztak. Egy anyukát és a gyermekét kórházba szállították. A helyiek szerint nagyon veszélyes ez az útszakasz.

Sarkadi Lajos
- Jobban oda kéne figyelni a vezetésre. Óvatosabban vezetni ilyenkor. Amúgy is nagyon balesetveszélyes ez a szakasz Kaba és Ladány között. Nagyon sűrűn történik baleset. De az is lehet, hogy mezőgazdasági járművek felhozták a sátrat. Lehet, hogy szegények vétlenek voltak, mert sáros volt az út. Sajnálom őket. Nagyon sajnálom őket, hogy így megtörtént velük a baleset.


Egy másik férfi elmondta az is elképzelhető, hogy a sofőr az időjárási viszonyoknak nem megfelelően választotta meg a sebességet.

Balogh József
- Figyelmetlenség miatt, vagy inkább az időjárás miatt történhetett meg a baleset. Rossz látási viszonyok. Másra nem tudok gondolni.
Narráció: Úgy tudjuk a 30 év körüli nőt kisebb sérülésekkel szállították kórházba. A csecsemőre pedig további vizsgálatok várnak. A rossz idő beköszöntével sajnos nő a balesetek száma is az utakon. Mindenki vezessen nagyon óvatosan és körültekintően.

More in this category:

« KŐMŰVESKALAPÁCCSAL TÁMADT