HANGVERSENY A MŰVÉSZETI ISKOLÁBAN

vasárnap, 23 október 2022

A művészeti iskolában idősek napja alkalmából egy hangverseny volt, melyre nagy izgalommal készültek az Idősek Klubja tagjai is, szépkorú társaikat ők is köszöntötték.

A részletekről Lévainé Olajos Cecíliát, a Szociális Szolgáltató Központ intézményvezető-helyettesét kérdeztük.

- Minden évben megrendezésre kerül intézményünkben, az idősek klubjában az Idősek Világnapja ünnepség keretében. A klubtagok már lázasan készülődtek versekkel, nótacsokorral, ki miben ügyes. Ezt már jó pár hete gyakoroljuk, úgyhogy nagy izgalommal várja mindenki, hogy jól sikerüljön a szereplés. Várjuk a vendégeket, utána pedig majd egy ebédet fogunk elfogyasztani az idősek klubjában, ahol lesz még egy kis zenehallgatás, nótázás, esetleg táncolás is.

- A szépkorúakat a művészeti iskola tanárai, diákjai is köszöntik ezen a napon.
- Igen, van egy nyertes pályázatunk, a Nemzeti Kulturális Alaphoz pályáztunk és nyertünk, így egy rendezvénysorozat fogja kezdetét venni a mai nappal az Idősek Klubjában. Ennek első állomása lesz Plósz Csilla és tanítványa tárogató játéka, valamint Házi-Sáray Mária magán énektanár és vendégei fognak egy színvonalas műsort adni az időseinknek a világnap alkalmából, amit nagyon izgatottan várnak a klubtagok.

Infokarcag

Read 111 times