HÁROM ESET EGY ELKÖVETŐ

szombat, 24 szeptember 2022

A karcagi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 34 éves helyi férfit, aki pár napon belül három lopást követett el a településen.

Egy karcagi lakos tett bejelentést a rendőrségen és elmondta, hogy az éjszaka során, a háza előtt parkoló gépkocsija csomagtartójából eltulajdonítottak egy nagyobb értékű ütvefúrót. A bejelentő vallomása, valamint a nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrök a bejelentést követő egy nappal később, lakásán elfogták és előállították a rendőrkapitányságra a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. Gyanúsítotti kihallgatása során a férfi beismerte tettét, elmondta hol értékesítette a szerszámgépet, valamint további két általa elkövetett lopásról is számot adott a nyomozóknak.
A megalapozott gyanú szerint szintén a gyanúsított számlájára írható az az eset, melynek során a gyanúsított befeszítette egy karcagi ingatlan melléképületének ablakát, majd onnan játékkonzolt és 70.000 forint készpénzt tulajdonított el.
Ezt követően pár nappal később betört egy helyi családi házba, azonban onnan nem vitt el semmit, de rongálással ott is kisebb kárt okozott.
A Karcagi Rendőrkapitányság 2 rendbeli lopás bűntett, és 1 rendbeli lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást a gyanúsítottal szemben.

Infokarcag

Read 117 times