ÁTVETTÉK MEGBÍZÓLEVELEIKET

vasárnap, 07 július 2024

Átvették megbízóleveleiket a június kilencedikei önkormányzati választáson mandátumot szerzett képviselők.

A tizenkéttagú karcagi képviselő- testületbe Szepesi Tibor polgármesteren túl nyolc képviselőt delegál a Fidesz- KDNP, míg a Jobbik három helyet szerzett. További öt évig vezetheti polgármesterként a Nagykunság fővárosát Szepesi Tibor. A Fidesz- KDNP polgármesterjelöltje az érvényes szavazatok több mint hatvanhét százalékát szerezte meg a június kilencedikei polgármester- választáson, négyezernyolcszázkilencvenkettő karcagi szavazópolgár vélte úgy, hogy ő a legalkalmasabb a város vezetésére.

DR: CZIMBALMOS RÓBERT, elnök,helyi választási bizottság:

A városban a választás törvényesen, eredményesen zajlott le. Ezúton is köszönöm Rózsa Sándor jegyző úrnak, mint a helyi választási iroda vezetőjének és a helyi választási iroda valamennyi munkatársának a választás sikeres és zökkenőmentes lebonyolítása érdekében végzett munkáját.

A polgármester után a megválasztott önkormányzati képviselők vették át megbízólevelüket. Június kilencedikén mind a nyolc karcagi egyéni választókerületben a Fidesz- KDNP jelöltje nyert, így az egyes számú választókerületben Molnár Pál, a kettesben Kanász- Nagy László, a hármasban Nagyné László Erzsébet, a négyesben Gyurcsek János, az ötösben Pintér Zoltán Árpád, a hatosban Karcagi- Nagy Zoltán, a hetesben Kunné Nánási Mónika, a
nyolcasban pedig Birizló Csaba. A Jobbik három képviselői helyet szerzett az úgynevezett kompenzációs listán: Lengyel János, Séllei Ilona és Andrási András lett a képviselő-testület tagja.

 

Forrás: infokarcag.hu

Read 40 times