ŐSZINDÍTÓ

péntek, 27 szeptember 2024

Az Akácliget Gyógy-és Strandfürdőben

az Őszindító rendezvény keretein belül kézműves foglalkozások, óriás buborék show, valamint a Kiskalász zenekar műsora várta az érdeklődőket.

„Itt van az ősz, itt van újra, s szép, mint mindig énnekem. Tudja Isten, hogy mi okból szeretem, de szeretem.” Nagy valószínűséggel Petőfi Sándor is jól érezte volna magát az Akácliget Fürdőben hétvégén. Bár a szervezők óvatosságból a Karcag Kincse Kulturális Központot is kijelölték alternatív helyszínként, az időjárás ezúttal kegyes volt a fürdő vendégeihez.

 

Narráció: A látogatók átlagéletkora ezen a hétvégén a szokásosnál alacsonyabb volt, de nem véletlenül. Igazi családi- kisgyermekes napot szerettek volna a szervezők és ez a szándékuk valóra is vált.

 

Az óriásbuborék- show és a kézműves foglalkozások mellett a megalakulása tizenötödik évfordulóját idén ünneplő Kiskalász Zenekar gondoskodott a zenés- énekes szórakozásról.

VARGA BORI: Igazából mi családbarát gyerekzenekarnak mondjuk magunkat, ami annyit fed, vagy ilyen családi zenét készítünk, ami annyit fed, hogy a szülők is jól szokták magukat érezni, tehát egy ilyen, talán azt gondolom, hogy összetettebb a zenénk, mint egy nagyon könnyen fogyasztható és szokták szeretni a szülők, tehát nullától száz évig.

Mivel napközben huszonnégy- huszonhat fokig melegedett a levegő, a bátrabb szülők akár még a szabadtéri medencében is megmártózhattak.

Read 1 times